GesthuizenWijnen biedt de mogelijkheid om uw bestelling te betalen met iDeal. Middels iDeal kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw wijnen van GesthuizenWijnen afrekenen via uw eigen bank. Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING Bank, Rabobank, Bunq, Knab, Regiobank, SNS Bank kunt u direct met iDeal betalen.

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan wij bezig met het verzenden van uw bestelling. Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 2 werkdagen bij u thuis te bezorgen. Voor de verzending van de wijnen maken wij gebruik van kwalitatief goede dozen voor een veilige verzending van uw wijnen.

Wij van GesthuizenWijnen komen uw bestelling graag bij u thuis bezorgen. Alle bestellingen met een waarde boven de €50,- zijn gratis. Onder dit bedrag rekenen wij € 5, – verzendkosten.

GesthuizenWijnen streeft ernaar iedere bestelling naar wens af te leveren. Onverhoopt kan het voorkomen dat uw bestelling niet naar wens is en u deze wilt retourneren.
 
Uiteraard nemen wij uw bestelling ook retour als er onverhoopt een fout in de wijn zit. Wij verzoeken u een gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking aan onze klantenservice kenbaar te maken. Samen met u wordt een afspraak gemaakt om de wijn bij u thuis op te halen. De kosten hiervoor zijn uiteraard voor onze rekening. Met betrekking tot uw bestelling kunt u kiezen: of u ontvangt een vervangende wijn of wij storten het aankoopbedrag terug op uw rekening.
 

Herroepingsrecht

Tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling heeft u het recht om zonder opgave van reden uw bestelling te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw wijn retour te sturen. De kosten voor het retour sturen van de wijn is voor uw eigen rekening. Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dient de bestelling in de orginele staat en verpakking (zover dat mogelijk is) geretourneerd gezonden te worden. Wanneer u een bestelling wilt annuleren of retourneren, kunt u vooraf contact met ons opnemen via info@gesthuizenwijnen.nl